水産物の先進的な冷凍流通技術と品質制御 : 高品質水産物のグローバル流通を可能に
CiNii
Available at 59 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "水産物の先進的な冷凍流通技術と品質制御 : 高品質水産物のグローバル流通を可能に"
- Statement of Responsibility
- 岡崎惠美子, 今野久仁彦, 鈴木徹編
- Publisher
-
- 恒星社厚生閣
- Publication Year
-
- 2017.3
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- スイサンブツ ノ センシンテキ ナ レイトウ リュウツウ ギジュツ ト ヒンシツ セイギョ : コウヒンシツ スイサンブツ ノ グローバル リュウツウ オ カノウ ニ
- Innovative technologies for improving the quality of marine products in frozen state : global distribution of high quality marine products
Search this Book/Journal
Notes
文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270604743552
-
- NII Book ID
- BB23382213
-
- ISBN
- 9784769916031
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 冷凍
- BSH: 水産物
- BSH: 品質管理
- NDLSH: 水産物 -- 貯蔵
- NDLSH: 水産物 -- 品質管理
-
- Data Source
-
- CiNii Books