Composition of foods : raw, processed, prepared
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods : raw, processed, prepared"
- 責任表示
- by Bernice K. Watt and Annabel L. Merrill
- 出版者
-
- Consumer and Food Economics Institute, Agricultural Research Service, U. S. Dept. of Agriculture
- Reprint
- 出版年月
-
- 1975
- 書籍サイズ
- 31 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliography and index
1975 reprint of the 1963 rev. ed.
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282270621499136
-
- NII書誌ID
- BA75246662
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- 件名
-
- LCSH: Food--Analysis
- LCSH: Food--Tables, Calculations, etc
- LCSH: Food--Composition
-
- データソース種別
-
- CiNii Books