The kitchen as laboratory : reflections on the science of food and cooking
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書誌事項
- タイトル
- "The kitchen as laboratory : reflections on the science of food and cooking"
- 責任表示
- edited by César Vega, Job Ubbink, and Erik van der Linden ; foreword by Jeffrey Steingarten
- 出版者
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- Columbia University Press
- 出版年月
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- 2013, c2012
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
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- : pbk
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注記
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270753582464
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- NII書誌ID
- BB13770861
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- ISBN
- 9780231153454
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 分類
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- DC23: 664.07
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- 件名
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- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Cooking
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- データソース種別
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- CiNii Books