書誌事項
- タイトル
- "Flavor and lipid chemistry of seafoods"
- 責任表示
- Fereidoon Shahidi, editor, Keith R. Cadwallader, editor
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- c1997
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 212th National Meeting of the American Chemical Society, Orlando, Florida, August 25-29, 1996."--T.p. verso
Includes bibliographical references and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282270758515456
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- NII書誌ID
- BA33391337
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- ISBN
- 0841235260
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- LCCN
- 97020541
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/97020541
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
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- 件名
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- LCSH: Seafood -- Composition -- Congresses
- LCSH: Flavor -- Congresses
- LCSH: Lipids -- Congresses
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- データソース種別
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- CiNii Books