書誌事項
- タイトル
- "Molecular gastronomy : exploring the science of flavor"
- 責任表示
- Hervé This ; translated by M.B. DeBevoise
- 出版者
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- Columbia University Press
- 出版年月
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- c2006
- 書籍サイズ
- 21 cm
- シリーズ名/番号
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- : cloth
- : pbk
- タイトル別名
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- Casseroles et éprouvettes
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注記
Translated from the French
Includes bibliographical references (p. 351-360) and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282271045352576
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- NII書誌ID
- BA80370977
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- ISBN
- 023113312X
- 9780231133135
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- LCCN
- 2005053784
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2005053784
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 件名
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- LCSH: Food -- Sensory evaluation
- LCSH: Flavor
- LCSH: Gastronomy
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- データソース種別
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- CiNii Books