書誌事項
- タイトル
- "Flavor chemistry : trends and developments"
- 責任表示
- Roy Teranishi, editor, Ron G. Buttery, editor, Fereidoon Shahidi, editor
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1989
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Fool Chemistry at the Third Chemical Congress of North America (195th National Meeting of the American Chemical Society), Toronto, Ontario, Canada, June 5-11, 1988."
Includes bibliographies and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271109537280
-
- NII書誌ID
- BA06879546
-
- ISBN
- 0841215707
-
- LCCN
- 88035907
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/88035907
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington, DC
-
- 件名
-
- LCSH: Flavor -- Congresses
- LCSH: Flavoring essences -- Congresses
-
- データソース種別
-
- CiNii Books