Composition of foods : pork products, raw, processed, prepared

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書誌事項

タイトル
"Composition of foods : pork products, raw, processed, prepared"
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by Consumer Nutrition Division ; principal investigator: Barbara A. Anderson
出版者
  • U.S. Dept. of Agriculture, Human Nutrition Information Service : For sale by the Supt. of Docs., U.S. G.P.O.
  • Rev
出版年月
  • 1983
書籍サイズ
28 cm
タイトル別名
  • Pork products

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注記

GPO S/N:001-000-04368-4

GPOCN:A 1.76:8-10

Agriculture handbook ; no. 8-10

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282271163379712
  • NII書誌ID
    BA24719552
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Washington, D.C.
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
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