Flavor chemistry of animal foods : a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 174th meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., August 29, 1977
書誌事項
- タイトル
- "Flavor chemistry of animal foods : a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 174th meeting of the American Chemical Society, Chicago, Ill., August 29, 1977"
- 責任表示
- ed. by Roger W. Bullard
- 出版者
-
- American Chemical Society
- 出版年月
-
- 1978
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271573744896
-
- NII書誌ID
- BA18751448
-
- ISBN
- 0841204047
-
- LCCN
- 77027295
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/77027295
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books