Progress in flavour research, 1984 : proceedings of the 4th Weurman Flavour Research Symposium, Dourdan, France, 9-11 May, 1984
書誌事項
- タイトル
- "Progress in flavour research, 1984 : proceedings of the 4th Weurman Flavour Research Symposium, Dourdan, France, 9-11 May, 1984"
- 責任表示
- edited by J. Adda
- 出版者
-
- Elsevier
- Distributors for the United States and Canada, Elsevier Science Pub. Co.
- 出版年月
-
- 1985
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographies and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271583739776
-
- NII書誌ID
- BA04413957
-
- ISBN
- 0444424326
-
- LCCN
- 84028760
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/84028760
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- ne
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Amsterdam ; New York
- New York
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books