食品・バイオにおける最新の酵素応用 = The status quo in enzyme application to food science and biotechnology

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Bibliographic Information

Title
"食品・バイオにおける最新の酵素応用 = The status quo in enzyme application to food science and biotechnology"
Statement of Responsibility
井上國世監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2019.7
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン バイオ ニオケル サイシン ノ コウソ オウヨウ
  • High technology information
  • 食品バイオにおける最新の酵素応用

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Notes

文献: 各章末

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Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271588909184
  • NII Book ID
    BB28818837
  • ISBN
    9784781314266
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
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