本格派の日本料理 : プロの技術に学ぶおいしい和食メニュー

CiNii Available at 5 libraries

Bibliographic Information

Title
"本格派の日本料理 : プロの技術に学ぶおいしい和食メニュー"
Statement of Responsibility
小倉久米雄著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 1999.2
Book size
29cm
Other Title
  • ホンカクハ ノ ニホン リョウリ : プロ ノ ギジュツ ニ マナブ オイシイ ワショク メニュー

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282271623507968
  • NII Book ID
    BA54948435
  • ISBN
    4751101447
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top