本格派の日本料理 : プロの技術に学ぶおいしい和食メニュー
CiNii
Available at 5 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "本格派の日本料理 : プロの技術に学ぶおいしい和食メニュー"
- Statement of Responsibility
- 小倉久米雄著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 1999.2
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- ホンカクハ ノ ニホン リョウリ : プロ ノ ギジュツ ニ マナブ オイシイ ワショク メニュー
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271623507968
-
- NII Book ID
- BA54948435
-
- ISBN
- 4751101447
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: 日本料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books