書誌事項
- タイトル
- "Physical chemistry of foods"
- 責任表示
- edited by Henry G. Schwartzberg, Richard W. Hartel
- 出版者
-
- M. Dekker
- 出版年月
-
- c1992
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Papers from the 15th basic symposium sponsored by the Institute of Food Technologists and the International Union of Food Science and Technology, held May 31 and June 1, 1991 in Dallas
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271680349056
-
- NII書誌ID
- BA18537506
-
- ISBN
- 0824786939
-
- LCCN
- 92010185
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/92010185
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books