The Maillard reaction : chemistry at the interface of nutrition, aging, and disease
書誌事項
- タイトル
- "The Maillard reaction : chemistry at the interface of nutrition, aging, and disease"
- 責任表示
- edited by John W. Baynes ... [et al.]
- 出版者
-
- New York Academy of Sciences
- 出版年月
-
- c2005
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- : paper
この図書・雑誌をさがす
注記
"This volume is the result of the Eighth International Symposium on the Maillard Reaction, which was held August 29-September 1, 2004 in Charleston, South Carolina."-- Contents p
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282271719206016
-
- NII書誌ID
- BA73173091
-
- ISBN
- 1573315311
- 157331532X
-
- LCCN
- 2005014309
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2005014309
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York, N.Y.
-
- 件名
-
- LCSH: Maillard reaction -- Congresses
- MESH: Maillard Reaction
- MESH: Aging
- MESH: Disease
- MESH: Nutrition
-
- データソース種別
-
- CiNii Books