Traditional and modern Japanese soy foods : manufacturing, nutrition and cuisine of a variety of soy foods for health and joy of taste
書誌事項
- タイトル
- "Traditional and modern Japanese soy foods : manufacturing, nutrition and cuisine of a variety of soy foods for health and joy of taste"
- 責任表示
- Takuji Ohyama ... [et al.]
- 出版者
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- Nova Science Publishers
- 出版年月
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- c2013
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
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- : pbk
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注記
Joint authors: Yoshihiko Takahashi, Toshio Joh, Andrew C. Whitaker, Toshikazu Nishiwaki, Keiko Morohashi, Satoshi Watanabe and Sayaka Shimojo
"Novinka"
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282271772184448
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- NII書誌ID
- BB14128557
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- ISBN
- 9781626180017
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- LCCN
- 2013011829
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2013011829
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- New York
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- 分類
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- LCC: TX401.2.S69
- DC23: 641.6/5655
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- 件名
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- LCSH: Soy foods
- LCSH: Soybean products
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- データソース種別
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- CiNii Books