書誌事項
- タイトル
- "Radurization of scampi, shrimp and cod"
- 責任表示
- by G. Hannesson and B. Dagbjartsson
- 出版者
-
- International Atomic Energy Agency
- 出版年月
-
- 1971
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"STI/DOC/10/124."
Report of a project organized and supervised by the Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture
Includes bibliographical references
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272164727936
-
- NII書誌ID
- BA59230005
-
- LCCN
- 70856413
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/70856413
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- au
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Vienna
-
- 分類
-
- LCC: HD9698
- LCC: SH336.R3
- DC: 539.7/08 s
-
- 件名
-
- LCSH: Irradiated seafood
-
- データソース種別
-
- CiNii Books