Soft matter approaches to structured foods : Hof van Wageningen, the Netherlands, 2-4, July, 2012

CiNii 所蔵館 1館

書誌事項

タイトル
"Soft matter approaches to structured foods : Hof van Wageningen, the Netherlands, 2-4, July, 2012"
出版者
  • RSC Pub.
出版年月
  • 2012
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"A General Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Foods was held in Wageningen, The Netherlands on 2nd, 3rd and 4th July 2012."--P. 5

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282272172728192
  • NII書誌ID
    BB1091377X
  • ISBN
    9781849734493
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Cambridge
  • 分類
  • 件名
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ