Soft matter approaches to structured foods : Hof van Wageningen, the Netherlands, 2-4, July, 2012
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Soft matter approaches to structured foods : Hof van Wageningen, the Netherlands, 2-4, July, 2012"
- 出版者
-
- RSC Pub.
- 出版年月
-
- 2012
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"A General Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Foods was held in Wageningen, The Netherlands on 2nd, 3rd and 4th July 2012."--P. 5
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272172728192
-
- NII書誌ID
- BB1091377X
-
- ISBN
- 9781849734493
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC23: 664.0015
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Soft condensed matter
-
- データソース種別
-
- CiNii Books