Food and cancer prevention : chemical and biological aspects

CiNii 所蔵館 13館

書誌事項

タイトル
"Food and cancer prevention : chemical and biological aspects"
責任表示
edited by K.W. Waldron, I.T. Johnson, and G.R. Fenwick
出版者
  • Royal Society of Chemistry
出版年月
  • c1993
書籍サイズ
24 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

"The proceedings of an International Conference sponsored by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry, held at Norwich, UK, September 13-16, 1992."--T.p. verso

Includes bibliographical references and index

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130282272226304512
  • NII書誌ID
    BA2101225X
  • ISBN
    0851864554
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Cambridge
  • 分類
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ