Food and cancer prevention : chemical and biological aspects
CiNii
所蔵館 13館
書誌事項
- タイトル
- "Food and cancer prevention : chemical and biological aspects"
- 責任表示
- edited by K.W. Waldron, I.T. Johnson, and G.R. Fenwick
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1993
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of an International Conference sponsored by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry, held at Norwich, UK, September 13-16, 1992."--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272226304512
-
- NII書誌ID
- BA2101225X
-
- ISBN
- 0851864554
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 分類
-
- DC20: 363.192
-
- データソース種別
-
- CiNii Books