書誌事項
- タイトル
- "Food colloids and polymers : stability and mechanical properties"
- 責任表示
- edited by E. Dickinson, P. Walstra
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1993
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The Proceedings of a Conference organized jointly by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Netherlands Society for Nutrition and Food Science, held at Lunteren, The Netherlands on 8-10 April 1992"--T.p. verso
"Proceedings of an International Symposium on 'Food Colloids and Polymers'"--Pref.
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272528944128
-
- NII書誌ID
- BA20232115
-
- ISBN
- 0851863256
-
- LCCN
- 93186395
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/93186395
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books