むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き
CiNii
Available at 18 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き"
- Statement of Responsibility
- 島谷宗宏著
- Publisher
-
- 誠文堂新光社
- Publication Year
-
- 2015.6
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ムキモノ ハンドブック : ニホン リョウリ : シキ オリオリ ノ リョウリ オ イロドル ヤサイ ノ カザリギリ : エイゴヤクツキ
- Handbook on Japanese food : carving techniques for seasonal vegetables
Search this Book/Journal
Notes
「日本料理最新むきもののワザ」(2012年刊)の改題,一部抜粋し英語訳をつけて再構成
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272550576640
-
- NII Book ID
- BB19320824
-
- ISBN
- 9784416715307
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(日本)
-
- Data Source
-
- CiNii Books