むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き

CiNii Available at 18 libraries

Bibliographic Information

Title
"むきものハンドブック : 日本料理 : 四季折々の料理を彩る野菜の飾り切り : 英語訳付き"
Statement of Responsibility
島谷宗宏著
Publisher
  • 誠文堂新光社
Publication Year
  • 2015.6
Book size
21cm
Other Title
  • ムキモノ ハンドブック : ニホン リョウリ : シキ オリオリ ノ リョウリ オ イロドル ヤサイ ノ カザリギリ : エイゴヤクツキ
  • Handbook on Japanese food : carving techniques for seasonal vegetables

Search this Book/Journal

Notes

「日本料理最新むきもののワザ」(2012年刊)の改題,一部抜粋し英語訳をつけて再構成

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272550576640
  • NII Book ID
    BB19320824
  • ISBN
    9784416715307
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top