Rheology and texture of foodstuffs
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書誌事項
- タイトル
- "Rheology and texture of foodstuffs"
- 出版者
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- Society of Chemical Industry
- 出版年月
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- 1968
- 書籍サイズ
- 22 cm
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注記
"Comprising papers, with discussions, read at a joint symposium, organised by the Food Group of the Society of Chemical Industry and the British Society of Rheology, held on 5th and 6th January, 1967, at the School of Pharmacy, University of London."
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130282272577753728
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- NII書誌ID
- BA74646723
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 分類
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- LCC: TX345
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- 件名
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- LCSH: Food texture -- Congresses
- LCSH: Rheology -- Congresses
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- データソース種別
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- CiNii Books