書誌事項
- タイトル
- "The art of cooking : the first modern cookery book"
- 責任表示
- composed by Maestro Martino of Como ; edited and with an introduction by Luigi Ballerini ; translated and annotated by Jeremy Parzen ; & with fifty modernized recipes by Stefania Barzini
- 出版者
-
- University of California Press
- 出版年月
-
- c2005
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- タイトル別名
-
- Libro de arte coquinaria
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. 197) and index
HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/bios/ucal052/2004005160.html Information=Contributor biographical information
HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/description/ucal051/2004005160.html Information=Publisher description
HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/samples/ucal051/2004005160.html Information=Sample text
HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/toc/ucal051/2004005160.html Information=Table of contents
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282272620354176
-
- NII書誌ID
- BA71690106
-
- ISBN
- 0520232712
-
- LCCN
- 2004005160
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2004005160
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Berkeley
-
- データソース種別
-
- CiNii Books