図説お料理大全集 : 素材の下ごしらえ 魚のおろし方 材料の切り方 包丁の使い方etc.

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"図説お料理大全集 : 素材の下ごしらえ 魚のおろし方 材料の切り方 包丁の使い方etc."
Statement of Responsibility
金田美喜子 [著]
Publisher
  • グラフ社
Publication Year
  • 1997.11
Book size
26cm
Other Title
  • ズセツ オリョウリ ダイゼンシュウ : ソザイ ノ シタゴシラエ ウオ ノ オロシカタ ザイリョウ ノ キリカタ ホウチョウ ノ ツカイカタ etc.

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282272997089408
  • NII Book ID
    BA33414603
  • ISBN
    4766204522
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top