食品分野における微生物制御技術の最前線
Bibliographic Information
- Title
- "食品分野における微生物制御技術の最前線"
- Statement of Responsibility
- 川崎晋監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2014.12
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ショクヒン ブンヤ ニオケル ビセイブツ セイギョ ギジュツ ノ サイゼンセン
- Recent trends of microbial control in food industries
- High technology information
Search this Book/Journal
Notes
執筆: 松村吉信ほか
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273119668352
-
- NII Book ID
- BB17959597
-
- ISBN
- 9784781310480
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books