食品分野における微生物制御技術の最前線

CiNii Available at 29 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品分野における微生物制御技術の最前線"
Statement of Responsibility
川崎晋監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2014.12
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ブンヤ ニオケル ビセイブツ セイギョ ギジュツ ノ サイゼンセン
  • Recent trends of microbial control in food industries
  • High technology information

Search this Book/Journal

Notes

執筆: 松村吉信ほか

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282273119668352
  • NII Book ID
    BB17959597
  • ISBN
    9784781310480
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top