書誌事項
- タイトル
- "The land of the five flavors : a cultural history of Chinese cuisine"
- 責任表示
- Thomas O. Höllmann ; translated by Karen Margolis
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- c2014
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : cloth
- タイトル別名
-
- Schlafender Lotos, trunkenes Huhn
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [167]-181) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282273255841664
-
- NII書誌ID
- BB17422878
-
- ISBN
- 9780231161862
-
- LCCN
- 2013016126
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2013016126
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- LCC: TX724.5.C5
- DC23: 641.5951
-
- 件名
-
- LCSH: Cooking, Chinese
- LCSH: China -- Social life and customs
- FREE: Cookbooks. lcgft
-
- データソース種別
-
- CiNii Books