書誌事項
- タイトル
- "Functional properties of traditional foods"
- 責任表示
- Kristberg Kristbergsson, Semih Ötles, editors
- 出版者
-
- Springer
- 出版年月
-
- c2016
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : [hardback]
この図書・雑誌をさがす
注記
"Integrating food science and engineering knowledge into the food chain"--P. [1] of cover
"Functional properties of traditional foods is the third book in the trilogy of traditional foods, part of the ISEKI-Food series."--Pref
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130285377691076992
-
- NII書誌ID
- BB29507843
-
- ISBN
- 9781489976604
-
- LCCN
- 2015959484
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2015959484
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- DC23: 664.07
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Local foods -- Health aspects
-
- データソース種別
-
- CiNii Books