書誌事項
- タイトル
- "Chemistry of Korean foods and beverages"
- 責任表示
- Choon H. Do, editor, Agnes M. Rimando, editor, Youngmok Kim, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry, Inc.
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- c2019
- 書籍サイズ
- 26 cm
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注記
"This book resulted from the symposium on Korean Foods and Beverages held at the 253th ACS National Meeting in San Francisco, California, on April 2, 2017"--Pref
Includes bibliographical references and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130287583598596372
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- NII書誌ID
- BC05636452
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- ISBN
- 9780841233690
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- LCCN
- 2019050939
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2019050939
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, DC
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- 分類
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- DC23: 664.07
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- 件名
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- データソース種別
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- CiNii Books