書誌事項
- タイトル
- "Food history : a feast of the senses in Europe, 1750 to the present"
- 責任表示
- edited by Sylvie Vabre, Martin Bruegel and Peter J. Atkins
- 出版者
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- Routledge
- 出版年月
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- 2021
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
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- : hbk
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注記
"The 15th symposium was held at Albi in the Tarn department of France in September 2019, the 30th anniversary of ICREFH"--Preface
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130289519528329371
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- NII書誌ID
- BC09880499
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- ISBN
- 9780367515584
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- LCCN
- 2020057875
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2020057875
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- London
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- 分類
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- LCC: TX360.E8
- DC23: 394.1/2094
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- データソース種別
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- CiNii Books
- KAKEN