Biogenic amines in food : analysis, occurrence and toxicity
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Biogenic amines in food : analysis, occurrence and toxicity"
- 責任表示
- edited by Bahruddin Saad and Rosanna Tofalo
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2020
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130566851611747840
-
- NII書誌ID
- BB29443842
-
- ISBN
- 9781788014366
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- DC23: 664.001547042
-
- 件名
-
- LCSH: Biogenic amines
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Biogenic amines -- Health aspects
-
- データソース種別
-
- CiNii Books