おいしさの科学とフードテック最前線

CiNii Available at 24 libraries

Bibliographic Information

Title
"おいしさの科学とフードテック最前線"
Statement of Responsibility
都甲潔監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2022.8
Book size
26cm
Other Title
  • オイシサ ノ カガク ト フード テック サイゼンセン
  • おいしさの科学とビジネス展開の最前線
  • Forefront of the science of palatability and food tech
  • High technology information

Search this Book/Journal

Notes

奥付・背に 「T1215」 とあり

『おいしさの科学とビジネス展開の最前線』 (2017年刊) の続編

文献: 各章末

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130574710186216968
  • NII Book ID
    BC16415182
  • ISBN
    9784781316758
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top