おいしさの科学的評価・測定法と応用展開

CiNii Available at 48 libraries

Bibliographic Information

Title
"おいしさの科学的評価・測定法と応用展開"
Statement of Responsibility
阿部啓子, 石丸喜朗監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2023.7
Book size
26cm
Other Title
  • オイシサ ノ カガクテキ ヒョウカ ソクテイホウ ト オウヨウ テンカイ
  • Scientific evaluation and measurement of the taste sensation and their applications
  • おいしさの科学的評価測定法と応用展開

Search this Book/Journal

Notes

2016年刊の普及版

文献: 各章末

背に「TL812」とあり

奥付・背・裏表紙に「B1409」とあり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130578348768430234
  • NII Book ID
    BD02936730
  • ISBN
    9784781317007
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top