Food formulation : novel ingredients and processing techniques
CiNii
所蔵館 1館
書誌事項
- タイトル
- "Food formulation : novel ingredients and processing techniques"
- 責任表示
- edited by Shivani Pathania, Brijesh K. Tiwari
- 出版者
-
- Wiley Blackwell
- 出版年月
-
- 2021
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130580771064154891
-
- NII書誌ID
- BD05711067
-
- ISBN
- 9781119614746
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Hoboken, NJ
-
- 分類
-
- LCC: TX531
- DC23: 363.19/264
-
- 件名
-
- LCSH: Food adulteration and inspection
- LCSH: Food -- Composition
- LCSH: Food -- Safety measures
-
- データソース種別
-
- CiNii Books