Improving and tailoring enzymes for food quality and functionality
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書誌事項
- タイトル
- "Improving and tailoring enzymes for food quality and functionality"
- 責任表示
- edited by Rickey Y. Yada, Derek R. Dee
- 出版者
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- Woodhead Publishing, an imprint of Elsevier
- 2nd ed
- 出版年月
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- c2024
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
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注記
Previous ed.: 2015
Includes bibliographical references and index
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130582917638781359
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- NII書誌ID
- BD08514018
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- ISBN
- 9780443154379
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Cambridge, Mass.
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- 分類
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- DC23: 664.024
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- 件名
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- LCSH: Food -- Biotechnology
- LCSH: Enzymes
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- データソース種別
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- CiNii Books