大豆の栄養と機能性

CiNii Available at 43 libraries

Bibliographic Information

Title
"大豆の栄養と機能性"
Statement of Responsibility
家森幸男監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2021.3
Book size
26cm
Other Title
  • ダイズ ノ エイヨウ ト キノウセイ
  • The soy nutrition and function : the natural supplement for "Health for All"
  • The soy nutrition and function : the natural supplement for Health for All

Search this Book/Journal

Notes

2014年刊の普及版

文献: 各項末

大豆の個々の成分の機能性、日本で広く活用されている大豆加工食品の機能性、大豆に期待されるライフサイエンスの評価について、エビデンスに基づいた知見を解説する。

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130850378885645060
  • NII Book ID
    BC05950537
  • ISBN
    9784781314815
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top