書誌事項
- タイトル別名
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- Influence of Water Activity on the Amount of Adenosine Triphosphate(ATP) of Bacteria by Bioluminescence.
- サイキン サイボウ チュウ ノ ATPリョウ ニ オヨボス スイブン カッセイ ノ エイキョウ
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説明
ATP levels of bacteria in Tryptic Soy Broth with 0.5 to 8.7% (w/w) NaCl (water activity, aw 0.997-0.945) were studied during 3-day incubation period at 25°C by the luciferin-luciferase bioluminescence reaction method. The amount of intracellular ATP per cell of Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli and Vibrio parahaemolyticus ranged from 1.3 to 6.1×10-18 mol/cell in the stationary phase. ATP content of bacterial cells varied greatly with age. The changes in aw had little effect upon the amount of ATP.
収録刊行物
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- 日本食品微生物学会雑誌
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日本食品微生物学会雑誌 16 (3), 201-204, 1999
日本食品微生物学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390001204426927488
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- NII論文ID
- 130004300422
- 10030900268
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- NII書誌ID
- AN10552871
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- ISSN
- 18825982
- 13408267
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- NDL書誌ID
- 5584258
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDLサーチ
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可