書誌事項
- タイトル別名
-
- Fatty Acids and Trans-Fatty Acids in Foods not Listed in "Standard Tables of Food Composition in Japan (Fifth Revised and Enlarged Edition)"
- ゴテイ ゾウホ ニホン ショクヒン ヒョウジュン セイブンヒョウ シボウサン セイブンヒョウ ヘン ミシュウサイ ショクヒン ノ シボウサンヒョウ オヨビ トランスガタ シボウサンヒョウ
この論文をさがす
抄録
The foods listed in “Standard Tables of Food Composition in Japan Fifth Revised and Enlarged Edition-fatty acids section-(Fatty acids table)” announced in 2005 only represent 67% of the foods contained in “Standard Tables of Food Composition in Japan Fifth Revised and Enlarged Edition (Tables of Fifth Revised and Enlarged Edition)”. Tables for the fatty acid and trans-fatty acid contents of the remaining 33% of foods are presented. These two tables are useful for calculating nutrition value and for studies on nutritional science.
収録刊行物
-
- 栄養学雑誌
-
栄養学雑誌 66 (2), 83-91, 2008
特定非営利活動法人 日本栄養改善学会
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1390001206547277440
-
- NII論文ID
- 130003667912
- 10021177945
-
- NII書誌ID
- AN00023058
-
- ISSN
- 18837921
- 00215147
-
- NDL書誌ID
- 9496363
-
- 本文言語コード
- ja
-
- データソース種別
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可