書誌事項
- タイトル別名
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- Studies on the Flavors of Soy
- ショウユ ノ コウキ 5 ガンリュウカゴウブツ ノ ゴウセイ
- Part 5. Synthesis of Sulfur-containing Compounds
- (第5報)含硫化合物の合成
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抄録
We have synthesized several kinds of sulfur-containing ketones and methyl thio ether. γ-Methylmer-captopropyl pyruvate has a flavor very closely resembling that of soy, and the other ketones also have soy-like flavor. Octyl thio ether has a strong mushroom-like odor.
収録刊行物
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- 日本農芸化学会誌
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日本農芸化学会誌 26 (3), 125-128, 1952
公益社団法人 日本農芸化学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282679511861248
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- NII論文ID
- 130001216864
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- NII書誌ID
- AN00196191
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- COI
- 1:CAS:528:DyaG2MXhtFOhtw%3D%3D
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- ISSN
- 18836844
- 00021407
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- NDL書誌ID
- 10060712
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- 本文言語コード
- ja
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- データソース種別
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- JaLC
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可