Improvement on the Rice Processing System for Highly Polished Rices on Sake Brewing -Washing and Soaking-
-
- MATSUMOTO Yasuhiro
- <i>Matsumoto Sake Brewing Co. Ltd.,</i>
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 高度精白米の原料米処理システムの改良 ─洗米および浸漬─
- 高度精白米の原料米処理システムの改良--洗米および浸漬
- コウド セイハク マイ ノ ゲンリョウマイ ショリ システム ノ カイリョウ センマイ オヨビ シンシ
Search this article
Abstract
洗米・吸水過程は原料米処理でその巧拙が如実に現れる工程であるが,評価や解析は進んでおらず経験に頼る面が多かった。筆者は前報に引き続き実際の装置を改良しながらその科学的評価も試みておりこの工程の改良進歩に大いに資するものと期待される。
Journal
-
- JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
-
JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN 106 (9), 564-571, 2011
Brewing Society of Japan
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681105391488
-
- NII Article ID
- 10029707092
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 21864012
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 11242366
-
- Text Lang
- en
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
-
- Abstract License Flag
- Disallowed