Development of Fish Meat Gel Production Methods on the Basis of Modori-phenomenon
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 魚肉の戻り発現型に応じたねり製品製造法の開発
- ギョニク ノ モドリ ハツゲンガタ ニ オウジタ ネリ セイヒン セイゾウホウ ノ カイハツ
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- NIPPON SUISAN GAKKAISHI
-
NIPPON SUISAN GAKKAISHI 66 (4), 627-630, 2000
The Japanese Society of Fisheries Science
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390282681387752064
-
- NII Article ID
- 110003160475
- 110003145066
-
- NII Book ID
- AN00193422
-
- ISSN
- 1349998X
- 00215392
-
- NDL BIB ID
- 5468082
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- Crossref
- NDL-Digital
- CiNii Articles