-
- Sasaki Kengo
- Graduate School of Science, Technology and Innovation, Kobe University
-
- Sasaki Daisuke
- Graduate School of Science, Technology and Innovation, Kobe University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- in vitroヒト大腸細菌叢モデルによる構造の異なる食物繊維の発酵性評価法
- in vitro ヒト ダイチョウ サイキンソウモデル ニ ヨル コウゾウ ノ コトナル ショクモツ センイ ノ ハッコウセイ ヒョウカホウ
Search this article
Journal
-
- 生化学
-
生化学 93 (1), 167-172, 2021-02-25
公益社団法人日本生化学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390568617216680576
-
- NII Article ID
- 40022517583
-
- NII Book ID
- AN00126072
-
- NDL BIB ID
- 031338985
-
- ISSN
- 00371017
-
- Text Lang
- ja
-
- Data Source
-
- JaLC
- NDL
- CiNii Articles