緑茶葉の揚げ物におけるカテキン成分の異性化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- リョクチャバ ノ アゲモノ ニ オケル カテキン セイブン ノ イセイカ
- Epimerization of catechins in green tea leaves deep-fried in food oil
Search this article
Journal
-
- 沼津工業高等専門学校研究報告 = National Institute of Technology Numazu College research annual
-
沼津工業高等専門学校研究報告 = National Institute of Technology Numazu College research annual (41), 99-102, 2007
沼津 : 沼津工業高等専門学校
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009407570952192
-
- NII Article ID
- 110006406367
-
- NII Book ID
- AN00199473
-
- ISSN
- 02862794
-
- NDL BIB ID
- 8718680
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles