- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
塩化カリウムを利用した減塩しょうゆに対する官能検査及び味覚センサーによる評価の相関性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- エンカ カリウム オ リヨウシタ ゲンエン ショウユ ニ タイスル カンノウ ケンサ オヨビ ミカク センサー ニ ヨル ヒョウカ ノ ソウカンセイ
- Correlation between an instrumental and human sensory evaluation of potassium chloride-added low-salt soy sauce
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編
-
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 編 40 (6), 405-410, 2007-12
東京 : 日本調理科学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009408019970048
-
- NII Article ID
- 110006475714
-
- NII Book ID
- AN10471022
-
- ISSN
- 13411535
-
- NDL BIB ID
- 9306371
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles