食品衛生の基礎特に食中毒に関与する主な微生物の性状について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン エイセイ ノ キソ トクニ ショクチュウドク ニ カンヨ スル オモナ ビセイブツ ノ セイジョウ ニ ツイテ
- Fundamental Food Hygiene With Special Reference to the Characteristics of Predominant Microorganisms Associated with Foodborne Diseases
Search this article
Journal
-
- 九州栄養福祉大学研究紀要
-
九州栄養福祉大学研究紀要 (12), 169-186, 2015
北九州 : 九州栄養福祉大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409838462848
-
- NII Article ID
- 40020696175
-
- NII Book ID
- AA12054239
-
- ISSN
- 18800149
-
- NDL BIB ID
- 027029478
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles