自然界から分離した黄麹菌Aspergillus oryzaeの諸性質と清酒用種麹としての適性評価
Bibliographic Information
- Other Title
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- シゼンカイ カラ ブンリ シタ キ コウジキン Aspergillus oryzae ノ ショ セイシツ ト セイシュヨウシュ コウジ ト シテ ノ テキセイ ヒョウカ
- Properties of Aspergillus oryzae strains isolated from natural fields and the evaluation of their potential as seed koji for sake
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Journal
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- 日本菌学会会報 = Japanese journal of mycology
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日本菌学会会報 = Japanese journal of mycology 63 (2), 27-38, 2022-11
東京 : 日本菌学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520013397238996864
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- NII Book ID
- AN00187816
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- ISSN
- 00290289
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- NDL BIB ID
- 032599325
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
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- Data Source
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- NDL