Effect of Temperature on Antioxidant Activity of Reconstituted Orange Juice in Cans and Plastic Bottles during Storage
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 缶およびプラスチックボトル詰め濃縮還元オレンジジュースの抗酸化活性に及ぼす保存温度の影響
- カン オヨビ プラスチックボトル ツメ ノウシュク カンゲン オレンジジュース ノ コウサンカ カッセイ ニ オヨボス ホゾン オンド ノ エイキョウ
Search this article
Journal
-
- 東洋食品工業短期大学紀要 = Bulletin of Toyo College of Food Technology
-
東洋食品工業短期大学紀要 = Bulletin of Toyo College of Food Technology (2), 3-8, 2013
川西 : 東洋食品工業短期大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884870494208
-
- NII Article ID
- 40019929079
-
- NII Book ID
- AA1256169X
-
- ISSN
- 21867941
-
- NDL BIB ID
- 025116947
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles