中世ヨーロッパにおける料理の視覚的発展 : 医学書と料理書にみるブラン・マンジェを中心として
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チュウセイ ヨーロッパ ニ オケル リョウリ ノ シカクテキ ハッテン : イガクショ ト リョウリショ ニ ミル ブラン ・ マンジェ オ チュウシン ト シテ
- Visual Development of the Food Culture in Medieval Europe as Seen through an Examination of "Blanc manger" in Medical Textbooks and Cookbooks
Search this article
Journal
-
- 会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編
-
会誌食文化研究 = Journal of food culture of Japan / 日本家政学会食文化研究部会 編 (17), 14-26, 2021
町田 : 日本家政学会食文化研究部会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290932515178624
-
- NII Article ID
- 40022803952
-
- NII Book ID
- AA12645042
-
- ISSN
- 18804403
-
- NDL BIB ID
- 031937062
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles