におい嗅ぎGC-MSを用いた冷凍枝豆のブランチング有無による香り評価
Bibliographic Information
- Other Title
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- ニオイ カギ GC-MS オ モチイタ レイトウ エダマメ ノ ブランチング ウム ニ ヨル カオリ ヒョウカ
- Aroma Evaluation of Frozen Green Soybeans (Edamame) with/without Blanching Treatment Using Gas Chromatography-mass Spectrometry Coupled with Olfactometry (GC-MS/O)
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Journal
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- 日本冷凍空調学会論文集 = Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers
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日本冷凍空調学会論文集 = Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers 38 (4), 313-318, 2021
東京 : 日本冷凍空調学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290932522719232
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- NII Article ID
- 40022801288
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- NII Book ID
- AA11125910
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- ISSN
- 13444905
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- NDL BIB ID
- 031930816
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZN14(科学技術--機械工学・工業--熱機関)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles