- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
素材レポート シトラス由来食物繊維「ヘルバセルAQプラス」の特性と食品への応用
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ソザイ レポート シトラス ユライ ショクモツ センイ 「 ヘルバセル AQ プラス 」 ノ トクセイ ト ショクヒン エ ノ オウヨウ
- Herbacel AQ Plus Citrus Fiber : Properties and Applications to Foods
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 53 (4), 75-77, 2018-04
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856086062976
-
- NII Article ID
- 40021536521
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 028971951
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles