キトサン含有大麦若葉青汁粉末飲料のLDL-コレステロール低減作用および安全性に関する検討
Bibliographic Information
- Other Title
-
- キトサン ガンユウ オオムギ ワカバ セイ シルコマツ インリョウ ノ LDL-コレステロール テイゲン サヨウ オヨビ アンゼンセイ ニ カンスル ケントウ
- Effect of young barley leaf powder containing chitosan on serum LDL - cholesterol and the safety
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
Journal
-
- 日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research
-
日本食品新素材研究会誌 = Journal of Japanese Council for Advanced Food Ingredients Research 15 (2), 64-73, 2012
東京 : 菓子・食品新素材技術センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856134224384
-
- NII Article ID
- 40020325784
-
- NII Book ID
- AA11484447
-
- ISSN
- 13448935
-
- NDL BIB ID
- 026033800
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles