- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
唐揚げ 「トッピング」「下味」「衣」3つの要素で魅力を高める
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カラアゲゲ 「 トッピング 」 「 シタアジ 」 「 コロモ 」 3ツ ノ ヨウソ デ ミリョク オ タカメル
- メニュー開発大図鑑 ; 特集 繁盛店に見る「定番メニュー」の工夫
- メニュー カイハツ ダイ ズカン ; トクシュウ ハンジョウテン ニ ミル 「 テイバン メニュー 」 ノ クフウ
Search this article
Journal
-
- 日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌
-
日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌 (489), 34-37, 2014-11
東京 : 日経BP社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572357355096320
-
- NII Article ID
- 40020271983
-
- NII Book ID
- AN10269848
-
- ISSN
- 09147845
-
- NDL BIB ID
- 025925819
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZD25(経済--企業・経営--経営管理)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles